Fring

Internetbellen, chatten en videobellen met maximaal 4 personen!

Fring is een gratis programma waarmee je belt via internet (voIP) maar ook chat met contacten uit veel netwerken. Fring ondersteunt tegenwoordig geen Skype-contacten meer. Wel voeg je gemakkelijk contactgegevens uit Google Talk, Yahoo Messenger, ICQ en nog veel meer toe. Fring is een universele app, wat betekent dat het prima werkt op iPads én iPhones! Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie interface
  • Veel netwerken
  • Sterke online community
  • Videobellen over 3G!
  • Geoptimaliseerd voor iPad

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Fring is een gratis programma waarmee je belt via internet (voIP) maar ook chat met contacten uit veel netwerken. Fring ondersteunt tegenwoordig geen Skype-contacten meer. Wel voeg je gemakkelijk contactgegevens uit Google Talk, Yahoo Messenger, ICQ en nog veel meer toe. Fring is een universele app, wat betekent dat het prima werkt op iPads én iPhones!

De tijd van enkel chatten is voorbij. Fring integreert alle mogelijke sociale netwerken (Facebook, Twitter, Live Messenger, noem het maar op) in één telefoonboek en in één overzicht. Je contactenlijst groeit hierdoor gestaag, maar vrees niet: de heldere, cartoonesque interface deelt de boel helder in.

Voor de iPhone (en iPod touch) zijn een aantal prima chatprogramma's beschikbaar. Probeer bijvoorbeeld eens eBuddy uit en je verbaast je over de mogelijkheden. Ook Meebo combineert veel netwerken in één stukje software. Fring biedt nog een aantal extra's, waaronder bellen én videobellen. Het is daardoor misschien wel de compleetste messenger voor de iPhone.

Heb je een goed data-abonnement (3G of GPRS) of zit je vaak op een wifi-netwerk? Dan is Fring een uitstekende multi-messenger met prima geluidskwaliteit. Met een verbruik van minder dan 10 bytes per chat, 133 Kb per VoIP belletje (1 minuut) en 1 Mb voor een videogesprek (1 minuut) kan je het niet beter treffen dan met Fring. Bezitters van de vierde iPhone krijgen er een leuke bonus bij: in tegenstelling tot Apple's eigen FaceTime ondersteunt Fring videobellen over 3G!

Fring

Download

Fring 5.3.3.8